Direct aan de slag

Whitepapers - lezen en meteen toepassen in je bedrijf

Hoe kun je al direct aan de slag, zonder contact te hebben gehad met headson? Om dat te faciliteren, hebben we een paar whitepapers geschreven. Gratis te downloaden, meteen te lezen en toe te passen in je bedrijf.

Gro5 – een ‘kop koffie’ die je meteen inzichten oplevert

Bij onze kennismaking zetten we ons Gro5-tool in. Dat levert een sessie op die je direct verrassende inzichten brengt, en resultaat waar je mee verder kunt. Waardevol dus, en ook nog eens vrijblijvend en kosteloos. Lees hier meer over de Gro5 en maak meteen een afspraak voor een kennismaking!

Groeicanvas – snel inzicht in hoe je je kansen en ambities kunt waarmaken

Wil je graag de waan van de dag ontstijgen om helder zicht te krijgen op waar je het best aan kunt werken om kansen en ambities waar te maken? Dan is het Groeicanvas een perfecte manier om dat te doen. Tijdens een doelgerichte en interactieve sessie van één dagdeel lichten we met jou je onderneming door. Na de sessie stap je terug in je bedrijf met nieuwe en verfrissende inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt. Lees hier meer over het Groeicanvas en hoe andere ondernemers daarop terugkijken.

Groeiworkshop

Een hele praktische workshop voor ondernemers-netwerkclubs, onder leiding van groeispecialisten van headson. Doorloop met mede-ondernemers de headson Gro5-carrousel, waarbij je vijf organisatiethema’s bij de kop pakt, inzicht krijgt in de typische uitdagingen bij de levensfase waarin je bedrijf zich bevindt en tips hoe je die kunt tackelen. Breng je eigen situatie helder in kaart en weet welke acties je helpen naar je doorbraak voor groei.

Ambitiecanvas – je ambitie en ondernemerschap haarscherp op het vizier

Je ambitie voor jezelf én met elkaar scherp stellen en nagaan wat er nodig is om die ambitie waar te maken. Dat is wat het Ambitiecanvas doet, voor jou en je zakenpartner(s). In één dagdeel doorloop je onder begeleiding van headson het hele canvas, met als resultaat: een gezamenlijke heldere ambitie die vuur, energie en richting geeft. Lees hier meer over het Ambitiecanvas.

Klaar voor de groei? Schrijf je in voor onze tweewekelijkse Groeitip en ontvang gratis het e-book ‘7 valkuilen die je zeker wilt vermijden als je onderneming groeit’.