DISC-workshop ‘Sta sterk in je werk’

Dé koers naar zelfredzame medewerkers en slagvaardige teams

 

Herken je dit?

DISC, voor effectief samenwerken en communiceren

 

Hoe kan het ook?

Succesvolle medewerkers zijn zelfredzaam en kennen hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Zij passen hun gedrag aan de situatie aan, kennen hun toegevoegde waarde in een team, zoeken actief ondersteuning waar dat nodig is en zijn in staat moeilijke situaties of conflicten het hoofd te bieden.

Het begint bij jou en je medewerkers

Effectiever communiceren, soepeler samenwerken, betere beslissingen nemen, efficiënter werken… het begint bij jou en je medewerkers. De workshop ‘Sta sterk in je werk’ is gericht op je medewerkers en helpt hierbij op een snelle, grondige én praktische manier.

De workshop ‘Sta sterk in je werk’ geeft je medewerkers inzicht in:

 

DISC

Het instrument dat we tijdens de workshop gebruiken, is de wetenschappelijk gevalideerde DISC-gedragsanalyse. DISC geeft snel en grondig inzicht in de communicatie- en gedragspatronen van jouw medewerkers. Dankzij DISC begrijpen zij zichzelf en anderen beter, kunnen zij gerichter afstemmen op hun omgeving en effectiever worden in de samenwerking.


 

Wat meet DISC?

D – Hoe je omgaat met problemen en uitdagingen.
I – Hoe je anderen beweegt en overtuigt van jouw standpunt.
S – Hoe je omgaat met veranderingen in je omgeving.
C – Hoe je omgaat met regels, details en procedures.
 

Ik heb samen met mijn collega’s een DISC-workshop bij headson gedaan. In slechts één dag geeft deze workshop inzicht in je eigen functioneren (communicatie, perspectief), én leer je hoe je verschilt ten opzichte van anderen. Het laat je zien wat je sterke en zwakke punten zijn en geeft je inzicht in waar je kracht uit kan halen. Met dit besef krijg je vervolgens praktische tools om verschillen in communicatie kleiner te maken en jezelf sterker te maken in je werk. Een aanrader!

 

Je resultaat

 

Headson heeft ons zeer goed geholpen om een relatief jonge organisatie met rond de 35 man personeel weer in vorm te krijgen. Door onze snelle groei en jong MT team was er binnen de organisatie te weinig aandacht en kennis voor people management. Headson heeft ons geholpen de werknemers en teams zelfredzaam te maken en heeft ons via DISC-workshops inzicht gegeven in de verschillende profielen die mensen hebben. Hierdoor zijn we in staat geweest sterke teams te bouwen en ook mensen aan te nemen die beter in de teams passen.
Maarten Jan, eigenaar van diverse webstores

 

Praktische informatie

 

Help je medewerkers sterk staan in hun werk.

Vul het contactformulier hieronder in en mail het ons. Wij nemen contact met je op.
 

Neem contact met mij op over:


 
Lees hier meer over DISC: snel grondig en breed toepasbaar.

Klaar voor de groei? Schrijf je in voor onze tweewekelijkse Groeitip en ontvang gratis het e-book ‘7 valkuilen die je zeker wilt vermijden als je onderneming groeit’.