Gro5 – een ‘kop koffie’ die je meteen inzichten oplevert


Groeien geeft groeipijnen. Zodra je over de 10 medewerkers gaat, neemt de complexiteit toe en ervaar je de grenzen van je organisatie. Klanttevredenheid, medewerkers én jijzelf komen onder druk. En dat kan geld en klanten kosten. Ben je op zoek naar heldere ideeën voor het stroomlijnen van je groeiende onderneming? Maak een afspraak voor een Gro5-sessie, een krachtige, vrijblijvende interactieve sessie: een kennismaking met headson die meteen concreet resultaat geeft.
 
Wij zijn headson, sparringpartner en trouble shooter voor MKB-ondernemers met een (snel)groeiende organisatie. Wij maken organisaties effectiever en efficiënter, door aan de slag te gaan met jou als ondernemer én met je medewerkers. Zodat iedereen weer met plezier werkt in het belang van bedrijf en klant. Dat levert cash en een gezonde groei van de business op.
 

Vijf thema’s en een kop koffie

Wij maken graag kennis met (groei-)ondernemers zoals jij om te horen waar je staat, hoe je je bedrijf uitbouwt, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Om er een inspirerend gesprek van te maken, gebruiken wij ons creatieve Gro5-gesprekstool, een slim tool om in de duur van een goede kop koffie inzicht te krijgen in de groei van je bedrijf. Aan de hand van vijf thema’s duiken we de diepte in van je bedrijf en je ambities.
 

Direct verrassende inzichten

Een Gro5-sessie levert je direct verrassende inzichten op, en resultaat waar je mee verder kunt. Dit is de deal: jij investeert 1,5 uur van je tijd en ervaart hoe wij graag werken. In ruil daarvoor voegen wij al tijdens deze eerste vrijblijvende kennismaking waarde voor je toe. Recht op het doel af.
 

Praktisch

Duur: 1 uur
Locatie: je bedrijf
Voorwaarde: tenminste 10 medewerkers in dienst

 
Mail vandaag nog als je interesse hebt in een Gro5-sessie. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.
 
 

Ervaringen van ondernemers

Vanuit mijn netwerk kreeg ik de tip om eens met headson te praten. Headson richt zich op groeiende bedrijven die een volgende stap willen maken, werd mij verteld. Een proces waar wij nu volop inzitten.
 
Vier jaar geleden ben ik gevraagd Senze naar de volgende groeifase te begeleiden. Senze is een jong en eigenzinnig adviesbureau dat mens, organisatie en oplossing binnen met name de lokale overheidsmarkt op ‘eigen’ wijze verbindt. Door duidelijk koers te kiezen, zagen we de afgelopen jaren onze omzet en ons personeelsbestand verdubbelen.

Toch merken wij dat door de groei zaken op spanning staan. Processen steeds kwetsbaarder worden. Het investeren van mijn tijd in een gesprek met headson kwam op het juiste moment.
 
Aan de hand van de Gro-5 gesprekstool volgde een heel inspirerend gesprek met behoorlijk wat interessante inzichten. Ik heb deze nu heel tastbaar voor mezelf en voor Senze, simpel op een overzicht; letterlijk op 1 flipovervel. De investering van mijn tijd zeker waard geweest!

– Brenda Holl, managing partner Senze

 

Contact

Neem contact met mij op over:

Klaar voor de groei? Schrijf je in voor onze tweewekelijkse Groeitip en ontvang gratis het e-book ‘7 valkuilen die je zeker wilt vermijden als je onderneming groeit’.