Groeicanvas – in één dagdeel inzicht in hoe je je kansen en ambities kunt waarmaken


Als ondernemer word je vaak geleefd. Snel reageren, bijsturen, leren, verkopen, managen, inkopen… er komt geen einde aan. In de hectiek van de dag leggen de belangrijke zaken het meestal af tegen alles wat urgent is. Maar hoe zien jij en je bedrijf eruit als je jezelf vanuit een helikopter zou bekijken? Ben je dan ook met de slimme en de goede dingen bezig? Stel je de juiste prioriteiten? En zie je geen belangrijke zaken over het hoofd?
 

Helikopter

Het kan heel leerzaam zijn om jezelf en je bedrijf eens van een afstand -met een helikopterblik- te bekijken en je daarbij te laten gidsen door een goede piloot. De helikopter staat voor je klaar: het groeicanvas, met de professionele piloten van headson.
 

Helder zicht

Tijdens een doelgerichte en interactieve Groeicanvas-sessie lichten wij met jou je onderneming door. Markt, klanten, medewerkers, ambities en knelpunten, capaciteit en hoe jij als ondernemer in je bedrijf staat: het Groeicanvas kijkt naar je hele onderneming en de omgeving waarin je actief bent. Zo krijg jij helder zicht op waar je het best aan kunt werken om je kansen en ambities waar te maken. Na de sessie stap je terug in je bedrijf met nieuwe en verfrissende inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt.
 

Praktisch

Duur: 1 dagdeel
Locatie: in overleg (buiten je bedrijf)

 
Vul het contactformulier hieronder vandaag nog in als je interesse hebt in een Groeicanvas-sessie. Wij nemen contact met je op.
 
 

Ervaringen van ondernemers

Ik was bevoorrecht om samen met headson eens goed te zitten om mijn eigen organisatie in kaart te brengen en na te denken over kritische vragen van 2 specialisten die wat ‘verder’ van ons bedrijf af staan. Zeer verhelderend en nieuwe inzichten werden rap opgedaan. Dank!

– Joost Rust, eigenaar Coolsafety

In 2017 meegedaan aan een Groeicanvas. Natuurlijk begint dat met kennismaking, wie is Heiper ICT, waar is ze goed in, wat drijft ze (en waarheen?)… Belangrijker nog, wie zit er achter dit bedrijf? Met welke ambitie, welke motivatie en welke visie? Als ondernemer ben je natuurlijk bereid om met overtuiging te vertellen wat je motiveert, welke doelen je hebt en hoe je dat hebt, blijft en gaat aanpakken.

Op voorhand had ik niet de verwachting om in een relatief kort tijdsbestek nieuwe en verfrissende inzichten te krijgen. Die kreeg ik wel! Inzichten waar ik gelijk mee aan de slag kan gaan! Bedankt voor jullie scherpe vragen, doortastende manier van werken en kennismaking met jullie prettige werkmethode!

– Pieter van Woerden, algemeen directeur Heiper ICT

Knap om te zien hoe jullie in korte tijd zo’n goede analyse van ons bedrijf kunnen maken. Ik denk dat je scherp ziet waar wij staan, waar we naar toe willen en wat we daar voor nodig hebben, compliment! Dit gaat ons enorm helpen om de slag te maken in de organisatie.

 

Contact

Neem contact met mij op over:

Klaar voor de groei? Schrijf je in voor onze tweewekelijkse Groeitip en ontvang gratis het e-book ‘7 valkuilen die je zeker wilt vermijden als je onderneming groeit’.