Advies voor groeiende ondernemers

VIP-zomerbooster ‘Effectief communiceren en aansturen’

Deze zomer maak je werk van je effectiviteit

VIP-zomerbooster 'Effectief communiceren en aansturen’Helder communiceren, soepeler samenwerken, betere beslissingen nemen, efficiënter werken… het begint bij jou.

Als ondernemer ben je bezig met het uitdragen van je visie en wensen, het aansturen van je team en communiceren met je klanten. En je vraagt je af hoe het beter kan; sneller, slimmer en met minder moeite. Dat kan door de vier simpele basis-gedragsstijlen van mensen te begrijpen. Plan deze zomer een dagdeel in om te reflecteren op de effectiviteit van jouw gedrag en je communicatie. Geef je op voor ‘Helder communiceren en aansturen’, de frisse headson VIP-zomerbooster voor jou.
 

Snel en grondig inzicht

Door één dagdeel te investeren krijg je uiterst concrete adviezen op maat waarbij het wetenschappelijk gevalideerde DISC-model de basis is. Met vier kleuren geeft het helder inzicht in je communicatie- en gedragspatronen. Dan begrijp je jezelf en anderen beter, kun je gerichter afstemmen op je omgeving en effectiever worden in je aansturing en communicatie.


 

Toegespitst op jouw situatie

Voorafgaand aan de VIP-boostersessie vul je een online DISC-analyse in. Je ontvangt hiervoor van ons je persoonlijke inlogcode, op het moment dat we het dagdeel inplannen. De analyse resulteert in ingebonden persoonlijk profiel. Je hoort van ons tijdens de VIP-sessie de belangrijkste ins en outs over de stijlen die horen bij de vier kleuren (rood, geel, groen, blauw), waardoor je er direct mee kunt werken in je bedrijf en privé. Uiteraard bespreken we jouw persoonlijke profiel, waardoor je veel inzicht krijgt, plus tips om aan de slag te gaan met wat je aan jezelf wilt versterken. Omdat we 1-op-1 werken kunnen we jouw vragen en uitdagingen direct bespreken.
 
Deze VIP-zomerbooster levert je veel verfrissing op:

 

Extra’s

Ook ontvang je het boek ‘Het ABC van de persoonlijkheid’, praktische hand-outs en een handige checklist op het gebied van management en leidinggeven, ter waarde van € 50,-
 

Ik vond het heel prettig om in één middag zoveel over mezelf te weten te komen. Over hoe ik functioneer, leiding geef en over kom. Er zijn naderhand meer dingen naar boven gekomen waarbij ik nog vaak terug dacht aan ons gesprek. Je kunt dus gerust zeggen dat ik er veel aan heb gehad. Ik had dit resultaat niet verwacht in één middag. Voorlopig heb ik genoeg stof om aan te werken en te overdenken. Nogmaals bedankt!
Tanja, MKB-ondernemer

 

Investering

Jouw investering in deze frisse VIP-zomerbooster is € 595,- (excl. BTW). Voorafgaand aan de booster te voldoen.
 
Doe deze zomer deze waardevolle investering in jezelf. Je relaties, medewerkers en klanten zullen je dankbaar zijn.
 

Afspraak maken

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.
 

Liever als team aan de slag?

Dat kan ook! Geef dat hieronder aan. We nemen contact op om over de mogelijkheden te bespreken.
 

Neem contact met mij op over:


 

Klaar voor de groei? Schrijf je in voor onze tweewekelijkse Groeitip en ontvang gratis het e-book ‘7 valkuilen die je zeker wilt vermijden als je onderneming groeit’.